×
Rundvisning

Ungdomsuddannelser

Vi hjælper meget gerne jeres skole med at få affald på skemaet, og vi skræddersyr gerne forløb sammen med jer. Vi er meget interesserede i at høre fra 10. klasser, erhvervsuddannelser, gymnasier, produktionsskoler med mere. 

Vil I besøge os, kan vi tilbyde en rundvisning på deponeringsanlægget i Glatved til fods eller i bus (efter ønske og vejrforhold) kombineret med et fagligt oplæg og diskussion i vores formidlingsbygning. Formidlingsbygningen er beliggende midt i hjertet af deponeringsanlægget i Glatved, med udsigt til både hav, lastbiler og deponeringsegnet affald. Her kan vi fremvise den nyeste teknologi, den smukke natur omkring os og mærke affaldets historie.

Varighed: 2 timer (eller efter aftale)

Praktisk info: 
Ønsker I at besøge deponeringsanlægget, skal I sørge for at være klædt på til vejret, da rundvisningen foregår udendørs.

Sikkerhed: 
Ønsker I at besøge deponeringsanlægget, gælder følgende regler under besøget:

  • Alle skal bære sikkerhedsvest (udleveres)
  • Rundvisningen foregår i samlet flok, og vi færdes kun på veje og stier.

Forberedelse: 
Det er en god idé at beskæftige jer med emnet som forberedelse til besøget. Har I behov for sparring fx indenfor et specifikt underemne, er I velkomne til at tage kontakt.

Booking

Skriv ønske til dato og tidspunkt i feltet herunder (angiv gerne flere muligheder). Skal tilbuddet tilpasses et særligt forløb, beskriv da også gerne dette. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.