Du er her

Hjemmekompostering

Gratis kompostbeholder

Hjemmekompostering er nemt og sjovt. Det gavner miljøet og sparer plads i affaldsbeholderen.

Private husstande kan gratis få udleveret en kompostbeholder af Reno Djurs. Beholderen er betalt over grundgebyret. I beholderen kan du lægge op imod en tredjedel af husstandens affald: Frugt, grøntsager, kaffe, te, pasta, potteplanter og små mængder haveaffald. Sammen med kompostbeholderen følger en 7 liters plastspand til køkkenet.

Passer sig selv
Kompostbeholderen passer sig selv. Du kan blive ved med at hælde affald i. Orme og insekter sørger for at omsætte dit affald til nærende kompost, der lægger sig i bunden af beholderen.

Brug kompost i haven
En gang om året kan du tømme kompost ud fra bunden af beholderen. Det er meget velegnet som strøelse i blomsterbede eller i køkkenhaven. Kompost indeholder næring og er med til at gøre jorden mere porøs.

Håndbog om kompost
Reno Djurs har udgivet en særlig håndbog, propfyldt med gode råd om hjemmekompostering. Håndbogen kan læses eller bestilles her.

MIN SIDE

Se tømningsdage
Bestil anden beholder
Tilmeld dig sms-løsning
Meld problemer osv

Gå til MIN SIDE - Klik her

Kompostorm

Gratis kompostorm

Hvert år i maj måned uddeler Reno Djurs gratis kompostorm på genbrugsstationerne. Se opslag på pladsen.

Kompostorme kan sætte ekstra gang i komposteringsprocessen i din beholder. De er særdeles effektive og formerer sig i rasende hast.

Starter selv hvert forår

Ved længere tids frostvejr går komposteringsprocessen i stå, men det betyder ingenting. I løbet af foråret går det hele i gang igen af sig selv. Derfor kan du trygt lægge det grønne køkkenaffald i kompostbeholderen hele året.