Du er her

Ungdomsuddannelser

Vi er i fuld gang med at udvikle vores undervisningstilbud målrettet ungdomsuddannelserne på Djursland. Vores nye formidlingsbygning er beliggende midt i hjertet af deponeringsanlægget i Glatved, med udsigt til både hav, lastbiler og deponeringsegnet affald. Her kan vi fremvise den nyeste teknologi, den smukke natur omkring os og mærke affaldets historie. Vi er altid åbne for at hjælpe lige netop jeres skole med at få mere affald på skemaet. Vi er meget interesserede i at høre fra 10. klasser, erhvervsuddannelser, gymnasial uddannelser, produktionsskoler med mere. 

Vi glæder os til at slå dørene op og tilbyde forsøg, rundvisning, oplæg mm. 

Alle vores tilbud er gratis, og vi afholder også omkostninger til transporten for alle undervisningsinstitutioner på Djursland. 

 Rundvisning på deponeringsanlægget

Ring til os for at bestille tid, eller høre nærmere om vores tilbud. 

Tlf.: 87 59 77 77 

Mail: renodjurs@renodjurs.dk  

Vores nye formidlingsbygning, beliggende midt i deponeringsanlægget ved Glatved

Forebyg smitte

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og foretager pt. i videst mulig omfang undervisning udendørs. Ved undervisning i vores formidlingsbygning tages forholdsregler vedr. antal personer og afstand.

Når vi besøger jeres klasse på skolen, aftaler vi, hvordan det konkret skal foregå, så Sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdes.

Kontakt os for nærmere info.