Du er her

Styr på affaldet

Gå i front som institution med styr på affaldet

Vi mister dyrebare ressourcer, når vi smider genanvendelige materialer i skraldespanden. På Djursland har politikerne besluttet, at der skal fokus på affaldet i de kommunale institutioner. Derfor har Reno Djurs igangsat et projekt, der skal hjælpe institutionerne på Djursland med at blive endnu bedre til at affaldssortere og affaldsforebygge. Vi håber, at informationerne på denne side kan være startskuddet til, at også din institution vil arbejde sammen med os og få "Styr på affaldet". 


En institution med ”Styr på affaldet” har disse tre kendetegn: 

1. Institutionen har indarbejdet gode rutiner og systemer til affaldssortering

2. Det er nemt for brugere og ansatte at sortere affaldet rigtigt

3. Der er fokus på affaldsforebyggelse (affaldsminimering).


Du kan læse mere om at få styr på affaldet i folderen, du finder i boksen øverst til højre. Du finder også information om, hvordan I kan bruge genbrugsstationen.

Vi arbejder i øjeblikket på et projekt, hvor vi udvikler nye affaldsløsninger til kommunale institutioner. Det er målet, at der kan udvikles og indføres nye løsninger i institutionerne i 2019. Hvis I allerede nu har brug for inspiration eller gode råd til at få styr på affaldet, kommer vi meget gerne ud til jer. Send en mail til renodjurs@renodjurs.dk, og skriv "Styr på affaldet" i emnefeltet. Husk også at skrive dine kontaktoplysninger. Du kan også ringe til os på tlf.: 87597777 – spørg efter Fie Karlsen.

 

 

 

Genbrugsstationen

Vidste du, at skoler kan tilmelde sig genbrugsstationen? 

Der er også mulighed for at bestille en gratis rundvisnings for både skolens elever, og for det tekniske servisepersonale. 

I denne folder kan du finde mere info. 

Skoler på genbrugsstationen