Du er her

Velkommen til skoletjenesten hos Reno Djurs

I Reno Djurs’ skoletjeneste stræber vi efter at skabe interessant, relevant og lærerig formidling om affald og genbrug for Djurslands børn og unge.

Læs om vores forskellige tilbud under ”Skoletjeneste”. Tilbuddene kan tilpasses jeres aktuelle forløb, så der bliver en god sammenhæng mellem jeres forberedelse, vores tilbud, og jeres eventuelt videre fordybelse i emnet derefter.
Som underviser eller pædagog er du desuden altid meget velkommen til at tage kontakt med ideer, forslag og feedback på vores tilbud.

Under ”Styr på affaldet” kan du desuden læse om en ny affaldsordning for alle kommunale institutioner, der indfases i 2020/2021. I vil blive kontaktet, når vi kommer til jeres institution.

Ønsker du at booke et tilbud, eller har du spørgsmål, kontakt da Reno Djurs’ affaldsforebygger og -formidler Fie Karlsen på mail: renodjurs@renodjurs.dk eller tlf.: 87 59 77 77.

 

En skoleklasse vises rundt på en af vores genbrugsstationer.

 En skoleklasse vises rundt på en af vores genbrugsstationer.

 

Det er også muligt at booke en rundtur på vores deponeringsanlæg i Glatved.

 

Forebyg smitte

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og foretager pt. i videst mulig omfang undervisning udendørs. Ved undervisning i vores formidlingsbygning tages forholdsregler vedr. antal personer og afstand.

Når vi besøger jeres klasse på skolen, aftaler vi, hvordan det konkret skal foregå, så Sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdes.

Kontakt os for nærmere info.